greek english russian serbian romanian
Banner for Espa

Ιστορία

Η εταιρεία Καρυωτάκη Ο.Ε. έχει καθιερώσει το όνομά της στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, έχοντας να παρουσιάσει έργο τριών γενιών. 

Από το 1953 με ιδρυτή τον Αναστάσιο Καρυωτάκη που κατασκεύασε το πρώτο άροτρο στην περιοχή με βίδα ασφαλείας δίνοντας μια καινοτόμο λύση στις ανάγκες εκείνης της εποχής έως και το 1976 που ανέλαβε την εταιρεία ο Δημήτρης Καρυωτάκης η εταιρεία αποτελούσε από τότε το κέντρο καινοτομίας και προόδου στην περιοχή.

Έτσι και τέθηκαν οι βάσεις για μια εντατική, βιομηχανικά οργανωμένη παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων όπως άροτρα, σπαρτικές μηχανές, καλλιεργητές, σκαλιστικά κ.α.

Η τρίτη γενιά ανέλαβε την επιχείρηση το 1998 με πείσμα και όραμα να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά ώστε τα μηχανήματα Kariotakis να γίνουν γνωστά και εκτός Ελλάδας. Η προσπάθεια είναι συνεχής και ανταμείβεται συνεχώς από την συνεχή κατάκτηση νέων αγορών.

Με μηχανήματα άξια και ανταγωνιστικά και με συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και καινοτομία στόχος μας παραμένει πάντα η σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες μας. Γιατί η επένδυση μας είναι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια και μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά και δυναμικά.