Νέο μοντέλο MASTER LO διαθέσιμο από 4 - 6 υνιά με ΟΝ-LAND σύστημα για όργωμα ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ αυλακιάς κατάλληλο για τρακτερ εως 350ΗΡ.
Το ίδιο άροτρο ανάλογα με τις συνθήκες του εδάφους διαθέτει εύκολο σύστημα μετατροπής του οργώματος ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ αυλακιάς .
Η μετατροπή του οργώματος από εντός αυλακιάς σε εκτός αυλακιάς γίνεται εύκολα , απλά και με ασφάλεια δίνοντας το πλεονέκτημα στον χειριστή να έχει τον πλήρη έλεγχο του αρότρου από την καμπίνα του τρακτεριού του.
Ιδανικό όργωμα και σε ξηρές συνθήκες γιατί το όργωμα σε αυλακιά συνιστάται σε υγρές ολισθηρές συνθήκες.
Σε άλλες δύσκολες συνθήκες ξηρασίας το ON-LAND σύστημα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Ουσιαστικά έχει πολλαπλά οικονομικά και γεωπονικά οφέλη.
Εύκολη ρύθμιση με ασφάλεια.... εξοικονομίστε χρόνο και χρήμα.
Η σωστή ρύθμιση του άροτρου είναι απαραίτητη για να ελαχιστοποιήσει την φθορά σημαντικών τμημάτων του αρότρου και για να μείωσει την κατανάλωση καυσίμου.
Το QuickSet μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση του 1ου αυλακιού, ανεξάρτητα από το κυρίως σώμα του αρότρου, απλά και γρήγορα. Επομένως, το QuickSet σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και κόστος ευθυγραμμίζοντας το άροτρο και βελτιώνοντας την δύναμη έλξης του τρακτεριού.
Η ρύθμιση του QuickSet μπορεί να γίνει Υδραυλικά ή Μηχανικά.
Με το ON-LAND σύστημα Εκτος αυλακιάς περιορίζετε την συμπίεση του εδάφους καθώς μπορείτε να οργώσετε με φαρδύτερα ελαστικά χωρίς να έχετε αυξημένο κίνδυνο τριβής και καταστροφής των ελαστικών , βελτιώνετε το προφίλ του εδάφους σε δύσκολες συνθήκες εργασίας ειδικά σε βαριά εδάφη καθώς έχετε μια ομοιόμορφη κατανομή βάρους και πίεσης.
Απαραίτητο για τρακτέρ με φαρδιά ελαστικά 710mm ,800mm ή μεγαλύτερα.
Τα οικονομικά οφέλη είναι πολλαπλά καθώς με το ON-LAND σύστημα έχετε